Welkom bij Pur Elle

Wie is Ellen...


Ik ben Ellen, geboren en getogen tussen het hooi en de koeien in Ell. Dat beeld van vrijheid is mij altijd bij gebleven. Inmiddels woon ik ruim 20 jaar in Weert. Lekker buitenaf, want van rust houd ik nog steeds. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen met de hond en werk ik met plezier in mijn tuin. Ik vind het heerlijk om te bakken voor mezelf, maar ook voor anderen.

Na jaren voor een baas te hebben gewerkt ben ik een schoonheidssalon voor mezelf begonnen. Op dat moment merkte ik pas hoe het voelt om geen stress en spanning in mijn lijf te hebben. Dus ik weet als geen ander hoe werk je onbewust spanning geeft. Daarom vind ik het heerlijk om jou dit momentje van rust te geven. Ik ben gespecialiseerd in ontspannende gelaatsbehandelingen, bruids make up en bruidskapsels.

Je zult mijn salon altijd verlaten met een goed verzorgde huid, helemaal ontspannen en je weet precies hoe je de huid thuis kunt verzorgen en bijhouden.

Ik kan niet wachten om je in mijn salon te mogen ontvangen!


Duurzaam!

Ik vind het belangrijk om iets te doen voor ons milieu en klimaat. Daarom gebruik ik zo weinig mogelijk plastic. Een ding waar je heel makkelijk plastic mee kunt besparen zijn shampoo flessen. Wanneer je deze van een heel jaar bij elkaar optelt, zijn het veel lege flessen. Daarom gebruik ik een stuk zeep als shampoo en een stuk als crèmespoeling. Dit zijn speciale zepen ontwikkeld voor je haren. Heel zuinig in gebruik. 4 tot 5 maanden doe ik met een stuk zeep. De zeep die ik gebruik is van
Naturally Amy's.