Bruids make up, Bruidskapsel, Gelaatsbehandelingen

Welkom Beauty!

Ontspanning

Verkwikkend

Herboren

Ik kan niet wachten om je te ontmoeten!

De ervaring begint wanneer je hieronder aan de pagina je eerste afspraak inplant. Ik zal je doorverwijzen naar mijn online boekings programma van mijn salon.

Daar kies je de behandeling en datum naar keuze en je eerste afspraak is ingepland!


De dag van de afspraak.

Je komt aan bij mijn salon in het prachtige en rustige buitengebied van Weert. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen voor de salon.
Aan de rechterzijde van de garage is een houten poort met een grindpad. Bijna aan het einde is een grijze deur. Hier is de ingang van de salon.
Zodra je naar binnen gaat, zullen we samen gaan zitten en zal ik een korte intake van 15 minuten houden. Hier bespreken we je algehele gezondheid, je verwachtingen en wensen van je eerste behandeling, maar ook een langetermijnplan om ervoor te zorgen dat je huid mooi gaat stralen.
Na een huidanalyse bepaal ik samen met jou welke behandeling het beste geschikt is voor je huid. Deze gegevens zal ik vastleggen in mijn systeem zodat we iedere keer de vooruitgang kunnen zien.

We sluiten de behandeling af met een glaasje water. Ik zal verzorging voor thuis aanbevelen hoe je je stralende huid kan behouden en je volgende onderhoudsafspraak inplannen.


Speciale behandeling voor nieuwe klanten

Als nieuwe klant hebben we extra tijd nodig voor een grondig overleg en de juiste behandeling te geven.
Na de eerste behandeling zal de duur van de afspraak zijn zoals onder de behandelingen is vermeld.

Je heb keuze uit 3 verschillende gezichtsbehandelingen afhankelijk wat je wil bereiken met de behandelingen.

Bekijk de onderstaande behandelingen en klik vervolgens op de knop onderaan de tekst.


Joy of Beauty

Deze behandeling is geschikt als je de verzorging van je huid belangrijk vindt, maar niet veel tijd hebt.

De behandeling bestaat uit een welkomstritueel zodat je volledig ontspannen bent. Opgevolgd door een reiniging een peeling en een heerlijk masker. Tijdens het masker krijg je een hoofdhuid- of handmassage. En om af te sluiten een verzorgende crème.

Selecteer met boeken de Joy of Beauty facial
40 minuten 55,00


Beauty memory

Deze behandeling is geschikt voor jou als je graag even helemaal tot ontspanning wilt komen en je huid goed wilt verzorgen.

De behandeling bestaat uit een welkomstritueel zodat je volledig ontspannen bent. Opgevolgd door een reiniging, een peeling en een heerlijke gezichtsmassage. Na de massage krijg je een masker afgestemd op jouw huidtype. Tijdens het masker laat ik je dieper ontspannen met een hoofdhuid- of handmassage. En om af te sluiten een verzorgende crème.

Selecteer met boeken de Beauty facial
50 minuten 70,00


 

Super peel

Deze behandeling is geschikt als je graag aan de veroudering van de huid wilt werken. Of als je pigmentvlekken of acné littekens wilt verzachten.

Dit doe ik door de bovenste huidlaag met een fruitzuur peeling te verwijderen. Deze huidlaag bestaat uit dode huidcellen. Normailiter vernieuwd je huid ieder 28 dagen. Met deze peeling verkort je dit naar +/- 8 dagen. Voordeel is dat je huid word gestimuleerd om nieuwe huidcellen aan te maken. Je huid krijgt meer kleur en fijne rimpels, grove poriën, pigmentvlekken en acné littekens worden minder zichtbaar. Ideale behandeling voor in de winter.

Selecteer met boeken de Super peel
60 minuten 85,00